Vaporserien har to fairwaywoods – Flex og Speed. Golfere som trenger tilgivende egenskaper og hjelp for å få opp ballbanen skal fokusere på Speed. Den har tyngdepunkt som vil gi deg hjelpen du trenger. Slagflaten har gjennomgått endringer og du vil få bedre resultat på feiltreffene. I forhold til fjorårets modell Covert 2.0 har spinn gått litt ned.

 

 

 

 

Det gjelder også Flex, som er køllen for de som ønsker litt mer spillbarhet. Den har samme teknologi som Speed men innpakningen er mindre. Det mer kompakte hodet vil slå godt an hos bedre spillere, men også den vanlige golfere bør prøve Flex før man bestemmer seg.

 

Vapor Flex er justerbar med det nye og lettere FlexLoft 2 systemet. For eiere av Covert 2.0 er det hyggelig å vite at adapteren fremdeles kan brukes. Det er bare den lavere vekten som er endringen i versjon 2.

 

 

 

 

Vi har prøvd Vapor Speed og Flex og likte det vi så. Bedre resultat på feiltreff ønsker vi velkommen. Dette sammen med lavere spinn er elementer alle produsentene vil vise deg i 2015. Full test av begge køllene kommer over nyttår.

 

Vapor Speed fairwaywood kommer i #3 (15 grader) og #5 (19 grader). Standardskaft er Fubuki Z 60. Veiledende pris er 1795,-.

 

Vapor Flex fairwaywood får du i justerbare versjoner på 13-17 grader og 17-21 grader. Skaftet er Diamana S+ 70, et tyngre skaft enn det vi får i Speed. Flex har veiledende pris 2095,-.

 

 

 

Både Flex og Speed er i salg fra 31.januar 2015.