(NGF) Til tross for iherdig innsats fra Holtsmark sin side, viser det seg at de to siste greenene med vinterskader ikke vil kunne oppnå Nordic League-nivå frem til turneringsstart 21. juni.

Banen har hatt en treg vår, men fremstår nå som en god bane. Når de to greenene likevel ikke får den ønskede gressveksten, er den beste løsningen å flytte turneringen, for å gi spillerne mest mulig rettferdige forhold.

Borre GK, som i helgen skal arrangere Titleist Tour for gutter, har kastet seg rundt og har sagt seg villige til å ta over arrangementet etter forespørsel fra NGF. Turneringen bytter naturlig nok dermed også navn fra Holtsmark Open til Borre Open.

Mange som har vært på Borre GK den seneste tiden mener at banen fremstår i bedre stand enn på mange år.

Klubben har gode tradisjoner for større arrangementer, og var vertskap for fjorårets norgesmesterskap.

I tillegg til å overta Nordic League-turneringen fra Holtsmark, bestemte klubben seg for å stille opp og overta lag-NM andredivisjon fra Trysil Golfklubb, som også har hatt en treg vår, og så seg nødt til å frasi seg turneringen.

Borre Open spilles med 156 av de beste herrene i Norden. Det spilles 54 hull slagspill med en samlet premiesum på 40 000 euro.