Etter å ha falt fra 3.- til 11. plass i lørdagens andrerunde av VW Söderbergs Ladies Masters i Sverige, kjempet Lundgreen seg tilbake på ballen i søndagens avslutning.

Borregaard-veteranen rundet av turneringen med stil, med en sisterunde på 69 slag – feltets laveste score. Da fire hull gjenstod hadde hun bokført to birdies, en bogey og resten par, og trengte en sterk innspurt for å sikre en ny pallplassering. Med en eagle på det 15. hullet klarte hun nettopp det.

Til slutt endte hun tre under par for turneringen, to bak vinneren Josefine Sundh fra Sverige. Lundgreen forsterket sin posisjon ytterligere som den soleklare lederen på Nordea Tours Order of Merit.

– Det var litt tøffere i vinden i dag, men jeg trives med utfordringer. En bogey var alt. Jeg spilte bra, og gjorde egentlig ingen feil. Ettersom jeg ikke kommer til å spille de to siste turneringene på Nordea Tour i år forsøker jeg å skaffe meg selv et så stort forsprang som mulig, sa Lundgreen til golf.se etter runden.

De to turneringene hun snakker om er neste ukes Norrporten Ladies Open, og Nordea Tour Championship 28-30 september.

– – – – – – 

 

Runde 1 og 2

Cecilie Lundgreen falt til 11. plass i VW Söderbergs Ladies Masters lørdag.

Borregaard-spilleren hadde delt tredjeplass som utgangspunkt for lørdagens andrerunde, men men maktet dessverre ikke å holde det gode spillet gående. 

Med 74 slag på scorekortet, fire slag dårligere enn åpningsrunden, falt hun tilbake til par sammenlagt. Lørdagens scorekort bestod av tre bogeys, en dobbelbogey, en birdie og en eagle, noe gir henne en fortsatt overkommelig luke på fem slag opp til lederen Linda Henriksson (Finland) før sisterunden.

Det er jevnt i toppen, og Lundgreen har kun tre slag opp til de fem spillerne som deler den siste plassen på pallen.

Lundgreen endte nylig på 10. plass i Samsø Ladies Open i Danmark, bare en uke etter å ha tatt årets andre seier i Finland. Den norske veteranens solide spill har blitt belønnet med en overlegen ledelse på Nordea Tours Order of Merit.

Også Nina Offenberg (Asker) og Veslemøy Heram (Atlungstad) stilte til start på Bråvikens GK denne uken. De misset begge cuten.