Ny pallplasseringer på college

Daniel Aulin Jansen fortsetter sin imponerende college-vår med andreplass denne uken. Andreplass ble det også på Eline Askeland.

Faulkner Universitys Daniel Aulin Jansen har gjort seg bemerket denne våren. Den 19 år gamle Kristiansanderen har vunnet tre ganger etter årsskiftet, og førsteåringen ble for tre dager siden Faulkners første golfer noensinne som fikk utmerkelsen ukens spiller i Southern States Athletic Conference.

Denne uken fortsatte oppturen.

Med en totalscore på fire under kapret han andreplassen og årets femte pallplassering i turneringen Southern States Athletic Conference. Jansen åpnet turneringen med en runde på tre under par, etterfult av +2 på andrerunden, før han avsluttet sterkt med en ny runde på tre under siste dag.

Laget hans, som spiller i collegesystemets andredivisjon, endte på andreplass i lagkonkurransen. Nå venter laget på om de er spent til Nationals-sluttspillet i mai, som er finale for de 20 beste universitetene i USA. Faulkner har aldri vært kvalifisert til det nasjonale sluttspillet tidligere.

Andreplass ble det også på Newberrys Eline Askeland i SACC Women’s Championship. Totalscoren på +17 var ett slag bak hennes lagvenninne Barbara Castro. Newberry gikk helt til topps i lagkonkurransen, og vant med det turneringen for andre år på rad.

Øvrige collegeresultater

Cecilie Krefting: 78.- og sisteplass i Fresno State Lexus Classic med +40. Colorado State endte på T14 (+71).

Arne Ravndal: 42. plass i Great American Conference Tournament (+23). Laget endte på 9. plass  (+77).

Ingrid Hagen: 9. plass i Sun Belt Conference Tournament med +7. South Alabama endte på tredjeplass med +26. Julie Lied endte på 29. plass i samme turnering med +17, og Solveg Helgesen på 32. med +18. Begge spiller for Georgia State som endte på 7. plass (+49).

Alexander Søbstad: 12. plass i Hanny Stanislaus Invitational. CSU Monterey Bay endte på 2. plass. (+26)

Aksel K. Olsen: 34. plass i NCJAA District 4 Tournament på +16. Med som individuell utøver.

Takk til vår college-ekspert Ellen Teigen for oppdateringer.