Bertheussen startet relativt rolig på torsdag med en runde en under par, som inneholdt fire birdies og tre bogeys.

Da fredagen kom la Bertheussen igjen bogeyene i garderoben og leverte en 66-runde – fem birdies og resten par. Dette brakte han 25 plasser oppover resultatlisten til en delt tredjeplass, bare to slag bak teten.

Dessverre for Bertheussen ble det en noe skuffende 71 (par) runde på lørdagen. Da de som lå rundt han på resultatlisten gikk under par, droppet han til en delt 8. plass.

-Jeg har egentlig spilt ganske dårlig hele turneringen, sier Elias Bertheussen til Norsk Golf. I dag hadde jeg min beste dag med tanke på ballstriking, men putteren var kald.
Jeg kjenner jeg er litt sliten av å ha spilt mange turneringer i strekk. Det er Nordic League i Fredrikstad allerede på tirsdag, når den turneringen er over planlegger jeg et par ukers turneringsfri, sier trønderen.

En annen nordmann som lå greit plassert etter to runder var Fredrik Ferhagen Fossum (Stiklestad GK). Trøndelagsgolferen har en rekke missede cutter bak seg, men lå på en delt 16 plass etter to runder på hhv. 68 og 71 slag.
Par ble det også på han siste dag, det holdt til delt 17 plass. En oppmuntring å få spille om pengene tross alt.

Jarand Ekeland Arnøy (Fana GK) er også med i helgen. Han har klart cutten i de siste fem turneringene han har spilt og er inne i en bra stim. 
Etter å ha spilt 70 og 72 de første rundene, avsluttet også han med en 71 runde, han hadde fire birdies og like mange bogeys på lørdag.

Siste norske som klarte cuten i denne turneringen var amatøren Mats Ege (Stavanger GK). Syv birdies og syv bogeys på de to første rundene plasserte han på par etter to runder.
Ege avsluttet med en finfin 69-runde siste dag, med det avanserte han til en delt 28 plass.

I skrivende stund var det to mann som måtte ut i omspill om seieren, danske Chris Bæch Christensen og islandske Gudmundur Kristjansson.