Odyssey Tank lanseres for å bli kongen av vridningsmoment (MOI). Det forholdsvis tunge hodet (400 gram) og skaftet (150 gram) skal jobbe sammen for å gi rolige hender og perfekt pendel i puttingen. Vektfordelingen i hodet gir en motstand mot vridning som er 34% bedre enn standardputtere (i lengde 34-36 tommer) og 109% høyere i langputtere (38-40 tommer).

 

Selve putterhodet i seg selv er ikke spesielt tungt. Mange andre ligger på 400 gram eller mer. En vanlig bladputter veier gjerne 340-380 gram. Tungt skaft med motvekt er også noe andre har prøvd seg på. Det Odyssey sier de har gjort er å treffe perfekt med balansen mellom skaft og hode. Og i tillegg bruke vektplassering for å gjør det så stabilt som mulig på feiltreff. At de i tillegg bruker suksessputteren #7 gjør dette til et produkt med potensiale. Den har White Hot insert, kanskje verdens mest populære for øyeblikket.

 

Tiden framover mot den endelige avgjørelsen rundt forbud mot forankring kan bli spennende. Produsentene ser ut til å ha mange ideer på lager. Veien fra ide til produksjon virker å være kortere enn noen gang før. Det kommer oss forbrukere til gode, men det er kanskje viktigere enn noen gang å lese, teste og lære om hva som er riktig for deg.

 

Odyssey Tank kommer for salg 12.april. Den er tilgjengelig i 34-36 og 38-40 tommer skaft.

Veiledende pris er 1.595,-.