På dagens puttermarked finner du køller i alle slags rare og underfundige former og farger. Pings nye Anser-linje bryter denne trenden, og spoler tiden tilbake med en kølle som minner om deres originalversjon fra 1960-tallet.

Putterne som er støpt i rustfritt stål bærer ikke noe navn, men identifiseres ved tall fra en til fem. Det lages også en sjette putter som kalles «0» – denne vil være nesten en eksakt kopi av Karsten Solheim sin 1966-versjon av den klassiske køllen.

I kontrast til dagens moderne mallede puttere får du ikke her en putter med høy MOI (Moment of Intertia, treghetsmoment), men en hæl-tå-vektet kølle som gir umiddelbar tilbakemelding på om du har truffet ballen godt eller ikke – slik tradisjonalistene liker det. 

Anser 2011 vil selges i tre versjoner som tilpasses alt ettersom hva slags svingspor du har med putteren (rett, halvbuet eller buet stroke). Med Ping sin nye iPhone-applikasjon «iPing» kan du selv enkelt finne ut hva som er ditt svingspor. 

Det er ennå ikke sluppet noen informasjon om hva som blir den veiledende salgspris på putterserien som slippes i august.

 

https://www.ping.com/clubs/putters.aspx