– i20-serien kombinerer lengde, tilgivenhet og gjør det lettere å forme slagene. Målet er å hjelpe enhver golfer til å bli en mer allsidig og komplett spiller. Vi har laget i20-køllene med en solid følelse og generøs tilgivenhet, men det skal også være mulig for bedre spillere å kontrollere formen på slagene. Alle lidenskapelige golfere vil føle seg komfortable med disse køllene, hevder PING-sjef John A. Solheim.

Driverne, woodene og hybridene er dekket med en matt sort finish som absorberer sollys, slik at man ikke blir blendet ved adressering av ballen. Det nye køllehodet på driveren er på det maksimalt tillatte 460cc, og skal være med aerodynamisk formet enn tidligere. De nye køllehodene i driverne, woodene og hybridene skal bidra til å gi ballen høy utgangsvinkel og lite spinn.

I jernsettet har de lange jernene et større køllehode og mer offset enn de kortere jernene. De korte jernene har mindre køllehoder og lite offset, hvilket gjør det lettere å forme slagene.

– Lengdekontroll er nøkkelen til stabilt jernspill og var en prioritet i de nye jernene. En tykkere og mer stabil slagflate gir en bedre følelse ved balltreffet, og gjør det lettere for golfere å slå presise lengder.

 

Priser

i20 Driver – 2 769 kr.

i20 Jern – 834 kr. pr. kølle m/grafitt/1 034 kr. m/stål

i20 Fairwaywoods – 1 854 kr.

i20 Hybrider – 1 482 kr.