D.A Points tok seieren i en utrolig jevn Shell Houston Open. Han puttet glimrende med en gammel Ping Anser som egentlig tilhørte hans mor og har vært i familien siden 80-tallet. Med den vant han amatørmesterskap og to ganger på Nationwide Tour i 2004. Og nå altså $1.1 million på PGA Tour.

 

Points har ellers hatt en grusom sesong med T63 og T68 som beste plasseringer. Han fikk også ny trener for to uker siden. Seieren ble feiret på tidsriktig måte med dufnering!

 

 

 

Han er ikke den eneste som har vunnet millioner med billig putter. Jim Furyk kjøpte en brukt Yes! Sophia for $39 før han like godt tok hele FedEx Cup i 2010. Med putteren til litt over 200,- spilte han inn $11.35 millioner. Det hører med til historien at han fikk rabatt i golfbutikken. Den kostet egentlig $69.

 

Jerry Kelly brukte en av våre favoritter blant billigputtere da han vant Zurich Classic og $1.1 million. En Cleveland Classic til $69 var det som skulle få ham inn på vinnersporet. Denne putterserien har satt standarden for rimelige puttere og kvalitet. Et glimrende kjøp for alle, ikke bare proffer.