– Det er bare å se på vinnerne på touren de siste månedene. Det har vært en forskjellig spiller hver eneste uke. Det er nesten som om golfsporten venter på at noen skal ta kontroll og dominere golfsporten, sa McIlroy i en pressekonferanse på Augusta National tidligere denne uken.

 

Nord-iren sier det er nye tider i golfen. Han mener touren har forandret seg mye bare siden midten av 2000-tallet, da spillere som Tiger og Vijay Singh vant 9-10 ganger per sesong.

 

– Det har det ikke vært særlig noe av det siden. Det har blitt mye vanskeligere å vinne her ute. Det er så mange spillere nå med muligheten til å vinne. Det gjelder ikke bare Masters, men alle turneringer. Men jeg tror publikum ønsker å se en spiller som kan dominere golfsporten igjen, sier McIlroy, og fortsetter:

 

– Det er bra for sporten å ha spillere som man vet kommer til å kjempe i toppen uke etter uke. Det er med på å skape rivalerier, og det har vært mangelvare i golfen de siste årene.

 

– Som en fan av golfsporten håper jeg selv at noen kan rykke i fra resten, og dominere sporten. Og så klart håper jeg at jeg blir den personen, forteller McIlroy.

 

Tror du det er realistisk at en spiller kan vinne ti ganger per sesong, eller er det et tilbakelagt stadium i golfhistorien? Bruk kommentarfeltet under og si din mening.