Stavanger GKs Ole Berge Ramsnes viste igjen hvorfor han har blitt kåret til Denvers MVP (Most Valuable Player) de to siste sesongene. I denne ukens sesongåpning Pat Hicks Thunderbird Invitational i Utah var han sammen med svenske Oskar Davidsson lagets beste spiller med en delt 9. plass og totalscore på to over par. Det ble til slutt 4. plass på Denver i lagkonkurransen.

 

– – – 

 

Tre norske jenter har vært i aksjon i UCF Challenge i Sorrento, Florida: Marit Bjerke (Augusta State), Julie Lied (Georgia State) og Nicoline Skaug (East Carolina). Sistnevnte leverte best med runder på 71, 76 og 77 slag. Det holdt til en delt 36. plass individuelt og 7. plass for laget hennes. Julie Lied landet 14 plasser bak på delt 50. plass, og var med sine scorer på 74, 78- og 75 slag lagets beste spiller da Georgia State endte på 17. plass, nest sist i lagkonkurransen. Marit Bjerke og Augusta State landet på 9. plass i lagkonkurransen, mens Bjerke delte 64. plassen individuelt.

 

– – – 

 

Også Julie Loennechens Mount Olive College har vært i aksjon i Florida denne uken, World Golf Village Invitational. Loennechen endte til slutt på 34. plass med runder på 80 og 83 slag. Mount Olive endte på 8. plass i lag-delen.

 

– – –

 

Mikkel Bjerch-Andresen og Andreas Gjesteby har vært i Texas denne uken i forbindelse med UTSA / Oak Hill Invitational. Gjesteby var ikke med i Baylors laguttak, men deltok i turneringen som individuell utøver. Bjerch-Andresen endte best av de to nordmennene på delt 25. plass, etter å ha startet sisterunden på delt 9. plass. Haga-golferen hadde åpnet med runder på 73 og 71 slag, men hans avsluttende 77-runde så ham rase ned leaderboardet. Gjesteby leverte runder på 72, 75- og 75 slag på vei til en delt 30. plass. Deres lagkamerat Kyle Jones kunne forøvrig bokføre sin første collegeseier denne uken. Det bidro til en 3. plass i lagkonkurransen, i det som var Baylors første turnering for året.

 

– – – 

 

Følg med på collegeresultater på www.golfstat.com.