Rory ønsker nemlig å spille begge turneringene, men da Irish Open har blitt flyttet frem fem uker på grunn av OL i London, kolliderer nå de to konkurransene i hans program.

McIlroy har planlagt en full sesong på PGA-touren, og vil forsøke å fange opp så mange FedEx Cup-poeng som mulig. AT&T Championship spilles på Congressional-banen, der han vant US Open i juni, og han ønsker naturlig nok å returnere til banen hvor han har levert så fantastisk golf tidligere.

– Jeg har ennå ikke bestemt meg for hvor jeg skal spille den uken. Strekningen mellom US Open og The Open er det eneste som ikke er fastsatt i mitt program for neste år. Jeg vet ikke hva som kommer til å fungere best for meg før The Open. Det er vanskelig, og jeg vet jeg må bestemme meg raskt. Folk hjemme i Irland vil se meg spille Irish Open, og om jeg ikke stiller vet jeg at det vil mange reagere, sier Rory.

– Jeg er klar over at Irish Open trenger støtte fra oss lokale, de trenger den støtten for å sikre fremtiden sin, men Congressional har gitt meg så mange lykkelige minner, forklarer han.

Samtidig bekreftet han at han vil slå i gang sin 2012-sesong i Abu Dhabi HSBC Championship 26. januar, hvor også Tiger Woods stiller til start. Hans første konkurranse i USA blir WGC-Accenture Match Play Championship 20. februar. Denne sesongen er det ukens VM på Mission Hills i Kina, neste ukes Hong Kong Open, Dubai World Championship uken etter, og Thailand Golf Championship i Bangkok 15. desember som gjenstår på den travle 22-åringens program.

Kilde: golf365