Det skriver Sandefjords Blad i torsdagens papirutgave.

Gjelden har tilhørt Sandefjord Golfpark, som eier av golfbanen. Klubbens daglige leder, Gunn Handeland sier klubben har gjort en kjempejobb med å sanere 20 millioner kroner, spesielt tatt i betraktning hvordan klubber andre steder sliter tungt med å få inn noen få millioner. 

Handeland sier til Sandefjords Blad at klubben har solgt aksjer for 14 millioner kroner, og i tillegg har fått gaver for seks millioner kroner.

– Dette viser at våre 900 medlemmer virkelig har tro på klubben og vårt flotte anlegg.

Styreleder Roar Belstad sier klubben lever godt med de drøye 12 millionene som gjenstår i gjeld, og sier driften er sikret i lang tid fremover.

– Våre medlemmer har vist en fantastisk vilje til å redde klubben. Mange har gitt oss gaver, og mange har valgt å bli en del av den store aksjeutvidelsen vi har vært gjennom etter årsmøtet, sier Belstad til Sandefjords Blad.

Gunn Handeland håper dette er første steg på vei til et nytt og etterlengtet nytt klubbhus. Hun mener klubben bør ha ambisjoner om å ha nytt klubbhus klart før tiårsjubileet i 2019.

–Nå er vi i den situasjon at vi igjen kan få låne penger i banker. Det fikk vi ikke med 34 millioner i gjeld, sier hun til avisen.