Runde 3

 

Australieren har ledet fra første runde, men det som i går var en ledelse på syv slag er nå redusert til tre. Da andre i feltet spilte runder på 60-tallet gikk Scott på 71 slag. Han er 15 under par totalt.

 

Mange i feltet puster meg i nakken og de spilte gode runder, så nå føler de seg bra til sisterunden, sier Adam Scott til pgatour.com.

 

Han startet tredjerunden litt shaky med bogey på første hull etter en treputt. Nok en bogey kom på hull 5 før han fulgte opp med birdie på det sjette.

 

Så snudde det.

 

På hull 10 kom nok en birdie, og han fulgte opp med ytterligere tre birdies de siste seks hullene, Hans to bogeys siste ni kom på hull 14 og 17.

 

Man tror syv slag er mye, men det er det egentlig ikke. Spesielt ikke over 36 hull, fortsetter han.

 

Keegan Bradley er alene på andreplass med 12 under par. Han og Matt Every deler dagens laveste score på 66 slag, og på tredjeplass ligger Every og Jason Kokrak på -11.

 

Adam Scott og Keegan Bradley går sammen i lederball den siste runden på Bay Hill.

 

 


 

Runde 2

 

Scott fortsetter det gode spillet og har fortsatt en overlegen ledelse etter 36 hull.

 

Adam Scott har spilt solid de to første rundene av Arnold Palmer Invitational. Han har tangert det beste resultatet siden 1981 med -14 på to runder av turneringen. Denne rekorden ble satt av Tom Watson og Andy Bean for 33 år siden.

 

På en tøff dag med mye vind på Bay Hill var snittscoren for andrerunden var mer enn ett slag over par, men Scott trosset de vanskelige forholdene og noterte seks birdies på runden. Hans andre bogey kom på det siste hullet da han misset sin to-metersputt for par. Australierens resultat på 4 under par ble dagens nest beste score.

 

Utfordringen nå er å kunne starte igjen og spille 36 nye hull, starte frisk og prøve å være lederen etter de neste 36 hullene, sa Adam Scott til PGA Tourens nettside etter runden.

 

J.B. Holmes, Chesson Bradley og Francesco Molinari ligger syv slag bak på delt andreplass, -7 totalt. Ytterligere ett slag bak ligger Keegan Bradley som kunne notere seg dagens laveste score på 67 slag.

 

Vi er bare halvveis. Syv slag over to dager er ikke nok, fortsetter Scott.

 

Vinner han denne helgen vil det bli hans første seier siden november i fjor. Det gir han også en optimal oppkjøring til Masters om tre uker. Der møter han Tiger Woods som måtte trekke seg fra ukens turnering grunnet en ryggskade.

 

 


 

Runde 1

 

Adam Scott klinte til med banerekord på ti under par i åpningsrunden av Arnold Palmer Invitational på Bay Hill. Det lover godt før The Masters, som bare er bare noen uker unna.

Et gammelt ordtak i golf sier: «Pass deg for den syke golferen». Adam Scott beviste torsdag at det kanskje ligger noe i det utsagnet.

 

Scott har slitt med influensa de siste dagene, og var ikke i form da han pegget opp torsdag morgen på Bay Hill. I Arnold Palmers lekegrind delte han banerekorden på 10 under par (62), for å gi seg selv en tre slags ledelse etter første runde.

 

– Å ha influensa gjør at du tenker på andre ting enn golf. Forventningene var lavere, og man glemmer nesten hva som skjer rundt deg fordi du ikke føler deg normal. I dag fokuserte jeg bare på å komme meg rundt.

 

(Artikkelen fortsetter under videoen!)

 

 

 

 

 

Australieren gjorde to eagles, syv birdies, og senket hele fem putter fra utenfor syv meter for å tangere både banerekorden og sin laveste runde noensinne. Det på en bane han aldri har fått det helt til å stemme på tidligere.

 

– Det var overraskende. Jeg vet ikke hvor det kom fra, men putteren var definitivt het i dag. I dag var en av de dagene hvor hullet føltes som en stor bøtte, sier Scott til pgatour.com.

 

Nærmeste utfordrer på leaderboardet er Ryo Ishikawa og John Merrick på syv under par. To ganger regjerende mester på Bay Hill, Tiger Woods deltar ikke denne uken på grunn av en vond rygg. Han har tidligere sagt deg er ryggkramper, men i følge golfweek.com er det oppdaget en utstående ryggvirvel. Problemet skal imidlertid ikke kreve en operasjon, men The Masters står likevel i fare.

 

Selv om Adam Scott nærmer seg Woods på toppen av verdensrankingen, kan han ikke bli verdensener med seier denne uken. Det kan Woods takke Jason Day for. Day trakk seg fra ukens turnering med en vond tommel, og siden australieren ikke stiller til start, deles det også ut færre rankingpoeng denne uken.