Scottys malletputtere

Nå er det de litt store putterne som gjelder, også for en tradisjonsrik produsent. GOLO-serien har gjennomgått ganske store forandringer.

Publisert

I GOLO er det helt ny stil. Såle og slagflate henger sammen i det de kaller ‘face-sole core’. Denne delen er laget av aluminium, resten av putteren er rustfritt stål. Aluminiumsdelen er mørk grå, og skaper en kontrast mot det lysere stålet.

Det kommer fire nye modeller.

GOLO 3 – Middels stor mallet som er gjort litt mer kantete og moderne, ifølge Scotty Cameron selv.
GOLO 5 og 5R – Malletputtere i standardstørrelse, litt større enn forrige generasjon. GOLO 5 har kantet fasong, mens 5R er rundere.
GOLO 6 – Ny fasong som henter inspirasjon fra klassikeren Circa 62 #6. B-formen har vært populær hos blant annet Jason Dufner.

I tillegg kommer GOLO 5 Dual Balance, en motvektsputter.

I vår samtale med Scotty Cameron i fjor la han stor vekt på hvor viktig det er å enten la standardgrepet være på putteren. Han har ikke mye til overs for at man helt uten videre skal skifte til store, tykke grep. Det karakteristiske røde grepet kommer i flere versjoner, alltid spesielt tilpasset den putteren det sitter på.

Alle GOLO puttere kommer for salg i april. Veiledende pris er 3095,-,

I den mer tradisjonelle Select-serien får vi nå Roundback. Dette er en litt fyldigere modell enn det vi tidligere har sett her gjennom den lille malletputteren Fastback.

Roundback kommer allerede 6.mars. Veiledende pris er 2695,-.

Powered by Labrador CMS