Bernhard Langer har lenge vært i stallen hos Adams Golf. Merket har markedsført seg sterkt mot seniorgolfere. Da treffer man ikke mye bedre enn med Langer og Tom Watson som kanskje er deres største stjerne. Hvis vi ser på Langers bag er han ikke mer enn et ansikt for Adams. Han bruker andre merker og er heller ikke typen som oppdaterer med det siste nye.

 

Driver – Adams Speedline Fast 12 LS, 8.5 grader.
Fairwaywood – #3 (12.5 grader) Adams Insight
Hybrid – Adams Idea Pro (18 og 22 grader)
Jern – Ben Hogan Apex (4-5) og Adams Idea Pro Black MB (6-PW)
Wedger – Cleveland 588 RTX MB (56 grader) og Titleist Vokey SM (60 grader)
Putter – Odyssey White Hot 2-ball langputter
Ball – Titleist Pro V1

 

 

Langer stoler på sin Fast 12 driver som i utstyrsverden må regnes som gammel. Vi har prøvd den og mener det er en super driver for gode spillere men litt lite tilgivende for gjennomsnittsgolferen.

 

 

 

 

Det spanske vidunderet Jimenez er Pingmann. Vi har detaljert informasjon om bagen og noe av det er ganske overraskende. X flex er kanskje ikke det vi forbinder med en mann som har passert 50 og svinger som han gjør. Men fairwaywoods, det er noe alle forbinder med Jimenez. Han er utrolig med dem fra alle posisjoner på banen. I forrige utgave av magasinet Norsk Golf anbefalte vi å prøve fairwaywood med høyere loft. Vi legger merke til at Jimenez støtter det rådet, han har brukt en #7 i25 store deler av sesongen.

 

I jernskaftene har han standard S300 skaft, et skaft veldig mange norske golfere også bruker. For å dempe vibrasjoner bruker han Sensicore insert. Han har brukt litt forskjellige puttere i det siste, blant annet Ping Ketsch, men ser ut til å falle tilbake på Pickemup.

 

Driver – Ping i25, 9.5 grader med Oban Golf 65 X flex skaft. 46 tommer. Trimmet en tomme.
Fairwaywood – Ping i25 #3, #5 og #7, Aldila Tour Blue 65 X flex skaft.
Jern – Ping S55 (4-PW), Dynamic Gold S300 med Sensicore insert og 1 grad flate.
Wedger – Ping Tour Gorge 52 og 59 grader.
Putter – Ping Scottsdale Pickemup, 34 tommer, 3 grader loft og 1 grad upright.
Ball – Srixon Z-Star