Den herlige rivaliseringen mellom Tiger Woods og Sergio Garcia fortsetter. I går skrev vi om Tigers enkle svar da han ble spurt om det var aktuelt å kontakte Sergio.

 

– Nei.

 

Spanjolen hadde langt mer på hjertet da han snakket med Daily Mail.

 

– Vi har ikke snakket sammen og jeg har ingen planer om å kontakte ham. Han kommer åpenbart ikke til å unnskylde seg, noe jeg forstår siden det kommer fra ham. 

 

– Det var ikke min feil. Det skal ikke være jeg som må kontakte ham. Jeg bryr meg ikke om hvem han er. Samme om det er Tiger Woods eller Luke Donald, som er min beste venn på touren. Hvis jeg gjør noe galt vil jeg unnskylde meg og spørre om vi kan la det ligge. Men når jeg ikke har gjort noe kommer jeg ikke til å si unnskyld. For noe tull.

 

Noen mener Sergio kommer bedre ut enn Tiger. At han er mer voksen som snakker ut og sier det han har på hjertet. I et annet intervju gjør han det ettertrykkelig.

 

– For det første har jeg ikke nummeret hans. Og for det andre, jeg gjorde ikke noe galt og har ingenting å si til ham. Han hadde ikke svart allikevel. Men det er helt greit, jeg trenger ikke ham som venn. Jeg trenger ikke å ha ham i livet mitt for å være lykkelig så det går helt bra. Så enkelt er det.

 

– Jeg prøver alltid å være så ærlig som mulig. Jeg tror det er derfor folk enten hater eller elsker meg. Det er forståelig men jeg har ikke tenkt å endre noe. Det gjør meg til den jeg er og da er jeg lykkelig. Tiger betyr ingenting i livet mitt og jeg vet at jeg ikke betyr noe for ham.

 

Sergio skal også ha innrømmet at han er ‘sytete’ og at det er den eneste ærlige tingen Tiger har sagt til media de siste 15 årene.

 

Hvem som kommer ut sterkest er ikke godt å si. Vi føler oss sikre på at begge er så mentalt sterke at det ikke får innflytelse på prestasjonene deres.