Etter å ha avsluttet 2011 med hans første seier på to år, sa Tiger Woods i desember at han gledet seg over å endelig kunne spille helt skadefri. I en e-post til Associated Press sier han nå at han er hundre prosent skadefri, og håper at seieren i Chevron World Challenge i California er starten på en rekke seiere.

– Fjorårets lavpunkt var at jeg ikke var frisk og ikke kunne bruke den tiden jeg både ønsket og behøvde til å trene. Det var frustrerende. Jeg spilte med smerter, og det var ikke gøy. De siste månedene har jeg hatt det utrolig morsomt, først og fremst fordi jeg er frisk og blir bedre uke for uke, skriver Tiger.

Woods forbereder seg nå til årets første turnering i Abu Dhabi, der han møter et stjernespekket felt bestående av spillere som Luke Donald, Rory McIlroy og Martin Kaymer. Turneringen slår i gang 26. januar, og vil gi en indikasjon på om formen Tiger viste i Chevron fortsatt sitter. 

– Jeg håper på en god start i Abu Dhabi, for så å bygge videre derfra. Nå som jeg er frisk føler jeg at jeg kan jobbe ordentlig med spillet mitt. Det bygger opp selvtilliten, slik som i slutten av fjoråret der seieren i Presidents Cup ble fulgt opp med seier i California.

Nå ønsker han å vise resten av golfverdenen at han fortsatt er å regne med, og ser frem til dueller mot Luke Donald og Rory McIlroy.

– Det er så mange spennende og talentfulle spillere på vei fremover – det er gøy for golf-fans og jeg ser frem til muligheten til å møte dem i duell en søndag ettermiddag. Jeg beundrer hva Rory og Luke klarte i fjor, og jeg ser frem til å kjempe mot disse i 2012.

– Gutta trener hardere og hardere og forsetter å heve nivået. Jeg tror jeg kan klatre til toppen av verdensrankingen hvis jeg blir like stabil som jeg var for noen år tilbake, men det er mange fenomenale golfere der ute som jeg virkelig respekterer.

Hvem tror du vil gjøre det best i 2012 – Tiger Woods, Rory McIlroy eller Luke Donald? Eller noen andre?