Det melder ToppGolf i en pressemelding. Borregaard-spilleren har lenge vært ansett som et av de største talentene landet vårt har å by på, men en alvorlig ryggskade har satt en stopper for progresjonen hans de siste sesongene. 21-åringen var satt ut av spill hele 2011-sesongen. Skademarerittet begynte med en betennelse i ryggen som hindret ham i å spille lag-EM sommeren 2010, og siden har skaden forverret seg. 

Full trening

Dermed har han blitt begrenset til å kun trene nærspill i 2011, ettersom han ikke har fått lov av legen til å trene på de lange slagene. I stedet har han ved flere anledninger gått caddie for Knut Børsheim på Challenge-touren denne sesongen. Nå er det imidlertid Anders sin tur til å svinge køllene.

I følge pressemeldingen fra ToppGolf er han i gang med å trene med Darren Webster-Clarke, og har jobbet med spillere som Søren Hansen, Emil Ozeke og Richard Green.

– Anders vil fortsette sitt nye treningsprogram mens han forsøker å kvalifisere seg til Europa-touren i 2012/2013, heter det i pressemeldingen.

Stort talent

Anders Kristiansen rakk å bli en merittert spiller før han dro på seg ryggskaden for snart et halvannet år siden. I 2007 og 2008 vant han gull i junior-VM, og i 2006 representerte han Europa i Junior Ryder Cup. I 2008 vant han også det åpne australske mesterskapet for amatører, og i landslagssammenheng står han med en gull-og en sølvmedalje i junior lag-VM, et gull i junior lag-EM og et sølv i junior lag-EM.

Vi ønsker ham lykke til med veien tilbake!