Fjorårets bronsjevinner i NM startet søndagens fjerde og avsluttende runde alene på tredjeplass, to slag bak lederen Emma Broze fra Frankrike, men klarte ikke å ta igjen forspranget til toppen med en over for dagen.

 

Etter at alle de fire høyest plasserte spillerne på leaderboardet avsluttet med runder på en over ble det dermed status quo i toppen, og Skaug sikret med det en imponerende pallplass i en av Europas desidert største amatørturneringer for kvinner.

 

Skaug rundet av turneringen med tre birdies, fire bogeys og resten par.

 

Norsk Golf gratulerer med prestasjonen!

 


 

Runde 3

 

Nicoline Skaug ligger to slag bak teten før siste runde av amatørmesterskapet German International Ladies Amateur Championship.

 

Den formsterke Oslo-jenta har imponert på GC Ulm denne uken, og er fortsatt oppe i toppen og kjemper før søndagens spennende sisterunde.

 

Lørdag ble det fire birdies, tre bogeys og en lei dobbel på scorekortet, og med +1 for dagen ligger hun nå fem over par sammenlagt. Dermed har hun bare to slag opp til den franske lederen Emma Broze.

 
 

 

Runde 1

 

Nicoline Skaug imponerer med delt andreplass etter halvspilt German International Ladies Amateur Championship.

 

Oslo-golferen kunne tidligere i år juble for karrierens første collegeseier. Nå fortsetter hun sin gode golf tilbake i Europa.
 

Skaug gikk rett opp i ledelse i torsdagens åpningsrunde av amatørmesterskapet German Internationa Ladies Amateur Championship med en åpningsrunde på en under par, men måtte fem over par i tøffere forhold fredag.

 

Dermed tapte hun også ledelsen, men ligger bare to slag bak hjemmebanelederen Amina Wolf før «moving day» lørdag.

 

Olivia Hüllert er også med. Med +10 sammenlagt ligger hun seks slag bak Skaug på delt 27. plass.