Av Erik Pettersen:

27-åringen trengte en svært lav score for å koble seg på i toppen under søndagens sisterunde av Suzhou Taihu Ladies Open i Kina.

 

Dessverre endte det med 73 slag og 46.plass for Skarpnord etter én bogey, én dobbeltbogey og to birdies.
Franske Gwladys Nocera vant turneringen på 15 under par, to slag foran spanjolen Carlota Ciganda.

 

Skarpnord har hatt en god sesong, men det har vært lenge mellom høydepunktene. Siden seieren i South African Women’s Open i april, så har det vært flere gode resultater, men ingen topp 10-plasseringer. Etter turneringen i Kina, ligger hun på 24. plass på pengelisten med 62,188 innspilte euro fordelt på 20 turneringer.

 

____________________________

 

Sarpingen var nede på en 63. plass etter fredagens skuffende åpningsrunde i Kina på 73 slag, en over par. Dermed balanserte hun på cutstreken, som hun ikke klarte å komme på riktig side av i forrige ukes turnering i Kina.

 

Denne gang gikk det heldigvis bedre, takket være en runde på tre under par (69) lørdag. Med fire birdies, en bogey og resten par ligger hun nå to under par sammenlagt på 41. plass.

 

Dermed har hun ni slag opp til lederen Veronica Zorzi (Italia), som leder med to slag på Ashleigh Simon, Anne-Lise Caudal og Carlota Ciganda. Svenske Mikaela Parmlid er beste skandinav på 12. plass.

 

Det begynner å bli en stund siden Skarpnord blandet seg i toppen. Hun har spilt stabilt gjennom store deler av sesongen, men har ingen topp-10-plasseringer siden seieren i South African Women’s Open i april.