Først gikk Paul Lawrie hen og vant Open de Andalucia de Golf i Spania. Så sørget Martin Laird for nok en skotsk triumf da han, som første europeer noensinne, gikk til topps i Arnold Palmer Invitational.

Men det var ingen imponerende sisterunde, i hvert fall rent scoremessig. Laird avsluttet på 75 slag, tre over par, på en da de fleste noterte seg for majorliknende scorekort.

28-årige Laird, som dro til USA på college og aldri kom tilbake, begynte dagen med en to slags ledelse. Men det var liten tvil om at han var nervøs. Tre bogeys på front nine ble etterfulgt av en dobbel på det ellevte hullet. Men Laird nektet å gi fra seg seieren.

– Jeg tenkte aldri på ikke å vinne. Da jeg så at jeg var tre slag bak, hadde jeg ikke noe valg. Jeg måtte begynne å spille god golf. Jeg måtte senke noen birdies.

Han møtte sterkest motstand fra Steve Marino, som jaget sin første tittel på PGA-touren. Men Marino skuslet det hele vekk med bogey på det 15. hullet og en dobbel på det nest siste, og dermed lå veien åpen for Laird.

– Det var litt av en dag, og en tøff kamp der ute. Men det gjør at seieren smaker enda bedre, oppsummerte Laird.

Justin Rose endte på en delt tredjeplass med David Toms og Marc Leishman. Tiger Woods, som har vunnet seks ganger på Bay Hill, var på god vei mot sin andre topp ti-plassering på rad, da han ødela for seg selv med å gå tre over par på de to siste hullene. Før det hadde han ikke en eneste bogey på runden.

Dermed ble han til slutt nummer 24.

Kilde: golf365.com