For tredje år på rad lykkes Suzann Pettersen i å trekke flere av verdens beste kvinnelige golfere til Norge. I år håper Tutta å samle inn godt over en million kroner til Right to Play gjennom Suzann Pro Challenge.

Det blri gjensyn med Paula Creamer og Jessica Korda som stiller på det amerikanske laget sammen med Natalie Gulbis og Lexie Thompson som vant årets første majorturnering på LPGA-touren.

For Europa blir det i tillegg til Tutta selv, Sandra Gal  som også var her i fjor, svenske Anna Nordqvist f, og Norges egen europatourspiller Caroline Martens. Anna Nordqvist har som Jessica Korda vunnet to LPGA-turneringer i år.

– Alle gleder seg til å komme, og vi ønsker alle å gi noe tilbake, og setter stor pris på å hjelpe andre gjennom sporten vår. Vi blir sterke sammen, sa Suzann Pettersen da deltagerne ble presentert på pressekonferansen tirsdag. 

– Det er fantastisk at Suzann engasjerer seg i Right to Play og inkluderer sine gode venninner og konkurrenter fra golftoppen i Right to Play, sa John Olav Koss som leder denne veldedighetsorganisasjonen som oppsto på tuftene av Olympic Aid fra Lillehammer-OL. Over en million barn i 20 land får glede av midlene som samles inn gjennom Right to Play, og ambisjonen er å doble dette antallet i løpet av de neste fem årene.

– Vi er supertakknemlig for at Suzann stiller opp for Right to Play med sine proffe medspillere, sitt management og sine samarbeidspartnere, sa Johan Olav Koss.

De to foregående årene har pengene fra Suzann Pro Challenge gått til arbeid blant barn i Mosambik. I følge Geir Olav Killingstad i SP Management er Brasil en mulig mottager for resultatet avårets Suzann Pro Challenge.