Alle har ventet på offisiell lansering av i25. Ryktene har gått lenge med dårlige bilder og konsepttegninger som eneste informasjon til Pingfans. Nå er den endelig her. Og den har racingstriper! Et overraskende trekk fra Ping. Førsteinntrykket er at det fungerer utmerket. Ping viser at de følger med i tiden og gjør det på sin egen litt diskret måte.

 

i25 driver

 

I år blir i-driveren justerbar. Dette er nå nesten et krav fra forbrukerne selv om få faktisk benytter seg av det. Pings løsning er veldig enkel å bruke og pen å se på. Problemet er at den kun lar deg justere +/- 1/2° fra utgangspunktet, noe som kan virke lite i forhold til konkurrentene. Vår erfaring med Pings system er at det allikevel har innflytelse på ballbanen. Vi tror målgruppen vil like enkelheten og sette pris på at de ikke har 27 variasjoner å forholde seg til.

 

i25 driver kommer i 8.5°, 9.5° og 10.5°. Standardskaft er Ping PWR i 55, 65 og 75 vekt med 45.25 tommer lengde. Hodestørrelsen er 460cc.

 

Veiledende pris 3499,-.

 

 

 

 

i25 fairwaywood

 

Også denne er justerbar med samme system som driveren. Ping har jobbet med å få opp ballhastigheten på det kompakte hodet. Konkurransen på fairwaywoods er knallhard, i25 skal være virkelig god for å konkurrere med blant annet selskapets egen G25. PWR skaftet, som også brukes i driver og hybrid, kommer i forskjellige vektklasser med varierende kickpoint. Når skaftet bøyer seg lenger oppe trenger man mer fart for å utnytte det.

 

Tilgjengelig i S3W (14°), 3W (15°) og 5W (18°) med PWR skaft i 55, 65 og 75.

 

Veiledende pris er 2199,-.

 

 

 

 

i25 hybrid

 

Kompakt hode og flatere slagflate enn en tradisjonell hybrid. Fokus er på mulighet til å variere ballbanen men samtidig være lett å få opp i luften fra alle forhold. Hybridene med lav loft har tyngdepunkt lengre bak for å være mer tilgivende.

 

i25 hybrid kommer i 17°, 19°, 22° og 26°. Standardskaft er PWR 80 og 90.

 

Veiledende pris 1899,-.

 

 

 

 

i25 jern

 

Familien rundes av med høydepunktet – i25 jern. De lange jernene har fokus på tilgivende egenskaper. Settet endrer så karakteristikk i de middels og korte jernene som har smalere såle og mindre offset for å gi spilleren full kontroll. i-jern har alltid vært populære. i15 var et feilskjær, men i20 ble svært godt mottatt og vi håper Ping bygger videre på dette med i25.

 

Jernsettet kommer i 3-9 med wedgene PW, UW, SW og LW. Standard stålskaft er PING CFS og grafitt er TFC 189i.

 

Veiledende pris er 905,-/kølle med stål, 1105,-/kølle med grafitt.

 

 

 

 

Karsten hybrid/jernsett

 

Dette settet kom som en overraskelse for de fleste. Det er K-serien som endrer navn til Karsten, et naturlig og bra valg av Ping. Målgruppen er spillere som vil ha mye hjelp med høyde og lengde på slagene. Hodene er store, det er mye offset og sålene hjelper deg svært godt i litt tykkere gress. Hybridene er tigivende og ser nesten overraskende bra ut. For de som lurer på hvordan Karsten plasserer seg i forhold til G25, så er sistnevnte en anelse mindre tilgivende med litt lavere ballbane. Karsten sikter seg altså inn på ekstremhjelp, et godt sted å begynne når man er ny innen golf og sikkert en vinner for seniorgolfere.

 

Karsten er tilgjengelig i 3h, 4h, 5h, 5-9 jern, PW, UW og SW. CFS Distance er standard stålskaft og grafittskaftet er KS401.

 

Veiledende pris 865,-/kølle med stål, 1025,-/kølle med grafitt. (Hybrider selges ikke separat).

 

 

 

 

Karsten TR puttere

 

Ping har de siste årene viste seg å være veldig gode på ganske rimelige puttere. De har meget god kvalitet og godt utvalg modeller. Nå fylles det på med Karsten TR. Forkortelsen TR står for True Roll, den meget gode inserten Ping har utviklet. Rillene er dypest i midten for å gi økt kontroll på alle typer treff.

 

Karsten TR puttere kommer med fast eller justerbart skaft (31 til 38 tommer).  Modellene er Anser 2 (345 gram), B60 (345 gram), PAL (360 gram), Anser 5 (365 gram) og Zing (350 gram). Alle har klassiske fasong som vi forbinder med Ping.

 

Veiledende pris er 1599,- med justerbart skaft, 1349,- med vanlig skaft.

 

 

 

 

Alle køllene kan forhåndsbestilles nå hos Pingforhandlere. Vi har dessverre ikke releasedato på dem.