Enda et år med storsatsing på baller for Callaway. Og enda et år med stor utskiftning. Det er nok en gang mange nye navn og modeller å forholde seg til. De prøver å gjøre det litt enklere med Speed Regime, men det er enklere baller som trolig vil stå for det store salget.

 

De fleste golfere har normal eller lav svinghastighet. Den uskrevne regel har vært at disse ikke bruker dyre baller og heller velger de billigste. De ender opp med knallharde kuler som ikke gir dem spilleglede. For det er forskjell på myke og harde baller og du vil merke det. I 2013 viste Wilson oss at slik trenger det ikke være. DX2 Soft er en nydelig golfball som svært mange bør bruke. Supersoft styrer rett inn i kjøreretningen til DX2 Soft.

 

Med superlav kompresjon på 38 gir den god kontroll rundt greenen men også lite spinn fra tee. Lite spinn kan igjen føre til bedre ballbane – både på retning og lengde.

 

Veiledende pris er 245,- for et dusin i enten tradisjonell hvit eller gul. Kommer for salg 31.januar.

 

 

 

 

 

X2 er årets hovedserie fra Callaway med alt fra driver til jern i to utgaver. Her tilbyr de også to baller – X2 Hot og X2 Hot +.

 

Begge er trelagsballer. Supersoft er en tolagsball. X2 er altså en litt mer påkostet ball. X2 Hot er ment for spillere med moderat svinghastighet på 90mph eller lavere. Målgruppen for X2 Hot + er da 90mph og høyere. Ved å velge den riktige ballen for din hastighet mener Callaway at du vil få optimal spinn fra tee og beholde god følelse i nærspillet.

 

Selv om Callaway lover mye med ballene sier de også at fokus for begge er på lengde. Da sier vi at hvis du er en vanlig klubbgolfer med normal svinghastighet velger du Supersoft og nyter den myke følelsen.

 

Veiledende pris er 275,- og begge modeller kommer i både gult og hvitt. Du kan kjøpe dem fra 31.januar.