I helgen har en mobilvideo av Tiger Woods stående på rangen med sin sønn Charlie under oppvarmingen før en juniorturnering hjemme i Florida gått viralt.

Videoen ble tatt av den lokale proen RJ Schebel, og da den ble delt videre av fankontoen «Tiger Woods Legion» kort tid etterpå, tok det ikke lang tid før videoen plutselig var spredt over «hele» internett.

Og når man ser svingen til ti år gamle Charlie, er det lett å forstå hvorfor:

 

Europatour-spiller Eddie Pepperell, som er kjent for å være en av tourens moromenn, er blant dem som har kommentert videoen:

«Ikke bare ønsker jeg å ikke være til stede når Charlie blir profesjonell golfspiller. Jeg ønsker ikke at mine fremtidige barn skal være det heller.»

«Se for deg at du drar på en junioturnering…og det du ser, er Charlie Woods med et «STRIPE SHOW» på rangen mens pappa-caddie Tiger Woods står bak», skriver Golf Channel-reporter Ryan Lavner.

«Tiger Woods sin sønn Charlie kommer til å vinne 100 majorer», skriver den populære sportsbloggen Barstool Sports på sin konto.

«Lederballen mellom Woods og Woods i The Masters i 2028 kommer til å bli ellevill», er det en som kommenterer under videoen.

«Jeg vil anbefale hvert eneste lille barn som spiller juniorturneringer akkurat nå om å finne seg en annen hobby.», spøker en annen.

Instagram-kontoen @Golfrabble sammenligner Charlies sving med Tommy Fleetwood, og det er utvilsomt noe gjenkjennelig i de to svingbevegelsene. Derfor er det kanskje ikke så rart at Tiger tidligere har blitt sitert på at «Charlie gjør et par ting i svingen sin som jeg skulle ønske jeg klarte».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@officialtommyfleetwood has made the cut 78% of time during his pro career 💰💰

A post shared by Wulf golf (@wulf_golf) on Sep 18, 2019 at 6:30pm PDT

 

For Tiger Woods sin del starter ikke turneringsåret før Farmers Insurance Open på Torrey Pines, hvor han har vunnet åtte ganger (!) tidligere. I mellomtiden virker han godt fornøyd med å være henvist til å være caddie for sønnen sin.

Og for en sjelden gang skyld var det ikke Tiger som stjal all oppmerksomheten.