Syndeflod stoppet Tiger

Fryktelige forhold for golf, strålende forhold for Noahs ark da voldsomt uvær gjorde det umulig å gjennomføre andrerunden av PGA Tour-turneringen i Japan.

Publisert

Tiger Woods har trukket titusenvis av mennesker til ZOZO Championship i Japan, og begeistret de fremmøtte med gnistrende spill og delt ledelse etter et vaskeekte birdieshow på åpningsrunden.

Men fortsettelsen lar vente på seg. 

Et kraftig uvær, som er en blanding av tyfonen Bualoi og et stort lavtrykkssystem, har beveget seg over sentrale Japan, og de fleste spillerne kom seg aldri ut på banen.

Ifølge rapporter har det kommet så mye som 120 millimeter nedbør i løpet av døgnet. Det er så voldsomt at en nesten begynner å vente på at dyrene skal stille seg opp to og to, og gjøre seg klare for avreise i en diger trebåt. 

Arrangøren håper å komme i gang med andrerunden lørdag morgen klokken 06.30 lokal tid, det vil si 23.30 fredag kveld norsk tid.

Viktor Hovland spilte sin dårligste runde som proff torsdag, 75 slag gjør at den populære nordmannen ligger på en foreløpig 69. plass. Heldigvis for Hovland er det ingen cut i Japan, så han er garantert helgespill – om været skulle tillate det, vel å merke…

For i skrivende stund ser det mer ut som om Noahs ark skal komme drivende hvert øyeblikk. 

Powered by Labrador CMS