Tage beste norske i Kenya

Kristian Krogh Johannessen fikk stri Challenge Tour-debut, Eirik Tage Johansen er best av de norske etter dag én i Kenya.

Publisert

Kristian Krogh Johannessen fikk det ikke til å stemme i Challenge Tour-debuten, for å si det mildt.Sju bogeys på førsterunden og en 77-runde gjør fortsettelsen vrien for 21-åringen. Men det er ikke en enkel turnering å debutere i. Banen ligger på omlag 2000 meters høyde, og det for konsekvenser for spillet.

– Ballen flyr så langt her at du vil ha vanskelig for å tro det, sa Krogh til Norsk Golf før turneringen. – Utfordringen blir å stole på den køllen man velger, og stole på at man skal slå for eksempel et åtterjern der man normalt sett ville slått et sekserjern. 

Tage beste norske

Eirik Tage Johansen er beste nordmann etter åpningsrunden. Veteranen gjorde fem birdies, fem bogeys og endte arbeidsdagen på par og en delt 54. plass.

Espen Kofstad er også på plass i den tynne afrikanske luften. Europatour-spilleren åpnet med en 73-runde, ett slag over par og en delt 81. plass.

Moritz Lampert fra Tyskland og Danie Van Tonder fra Sør-Afrika leder etter én runde, etter å ha signert for 66 slag og -6 torsdag.

Powered by Labrador CMS