Tage raste på listene

Eirik Tage Johansen fikk ikke spillet til å sitte på turneringens to siste dager.

Eirik Tage Johansen åpnet D+D REAL Czech Challenge godt, og greide cuten etter to gode åpningsrunder. Så var det stopp.

Spillet på søndag (+1) ble på mange måter en forlengelse av det han leverte på lørdag. Dermed raste han på listene, og endte til slutt på 59. plass, 22 slag bak vinneren.

Amerikaneren Julian Suri vant til slutt turneringen to slag foran finske Tapio Pulkkanen.

Tre over par på lørdag

To birdier, to bogeyer, samt en stygg trippel bogey, på hull 12, oppsummerte lørdagen for Tage Johansen. Bare tre spillere leverte en dårligere score enn rogalendingens 75-runde (+3).

Før søndagens fjerde, og siste, runde, lå han på en delt 54. plass, hele nitten slag bak lederen.

God start

Med oppløftende åpningsrunder på 70 og 69 slag, henholdsvis, greide Tage Johansen cuten (med tre slags margin) i Challenge Tour-turneringen D+D REAL Czech Challenge, som spilles i Tsjekkia.

Det gjorde ikke den andre nordmannen, Kristian Krogh Johannessen, som måtte ta ufrivillig helgefri etter to runder på 73 slag. Dét holdt til 118. plass.