Siddisen vant til slutt med solide fire slag, takket være to 67-runder – 10 under par totalt.

 

Tage gjorde hele åtte birdies, samt eagle på hull 18 for andre dag på rad onsdag. Tages avsluttende eagle kom rett etter å ha gjort sin første dobbelbogey for turneringen hullet før.

 

Jason Kelly ble nest beste nordmann på 21. plass med +1, mens feltets eneste jente, Benedikte Pettersen til slutt landet på 81. plass med 23 over par.

 

Eirik Tage Johansen tok sammenlagtseieren på fjorårets Gecko Pro Tour. Det ga ham en gratis startbillett til European Tours Q-School, hvor han dessverre kom til kort.

 

Tage hadde i fjor en dårlig kategori på årets Challenge Tour, og var avhengig av wild cards fra NGF for å komme med i turneringer. Kvoten per spiller var imidlertid på syv frikort per sesong, og da kvoten var brukt opp ble turneringsprogrammet plutselig glissent.
 

I 2014 vil han spille med kategori 11, for spillerne som endte mellom 81. og 120. plass på Challenge Tour-rankingen. En spiller med tilsvarende kategori i fjor var Chris Hanson. Han spilte 11 turneringer på Challenge Tour uten å bruke noen wild cards, og også samarbeidsturneringen med European Tour i Frankrike.