Produktlinjen består av drivere, fairwaywooder, hybrider, jernkøller. I tillegg kommer en oppgradering av R11-driverne og woodene, som nå får navnet R11S.

Om RocketBallz-køllene lever opp til navnet bør det bety at vi kan vente oss astronomiske lengder, og det er ingen tvil om at det er driveren som blir det store samtalepunktet. Driverne er designet for å appellere til spillere i alle nivåer, og med en rekke innstillingsmuligheter (lie-vinkel, loft, slagflate-vinkel) kan du tilpasse køllen til dine preferanser.

 

– Det finnes en RocketBallz-driver for alle, sier Sean Touloun, sier visedirektør i Taylor Made i en pressemelding.

 

Fairwaywoodene får nå en lavere slagflate og dypere hode. Ved å holde tyngdepunktet lavt blir det lettere å slå ballen rett fra fairway, samtidig som Taylor Made hevder at de nye køllehodene gir opptil 15 meter mer lengde. Lengde blir også nøkkelordet i de nye jernkøllene, der ingeniørene har hentet teknologi fra fairwaywoodene, noe som også gir jernene såkalt «trampolineeffekt».

 

I R11S-driverne har volumet på køllehodet økt fra 440cc til 460cc, samtidig som at innstillingsmulighetene har blitt ytterlige oppgradert. Køllehodet skal være mer aerodynamisk formet enn den tidligere modellen, og Taylor Made beskriver køllen som deres mest avanserte noensinne. Se priser nederst i artikkelen.

 

 

 

 

 

 

 

Priser

 

RocketBallz og RocketBallz Tour driver, kr 2 495

RocketBallz TP driver, kr 3295

RocketBallz og RocketBallz Tour fairway-wood, kr 1 795

RocketBallz TP fairway-wood, kr 2 295

RocketBallz og RocketBallz Tour hybrid, kr 1 795

RocketBallz TP hybrid, kr 1 495

RocketBallz jern, 7 stk, stål/grafitt kr 5 495/64 95

RocketBallz Max jern, 8 stk, stål/grafitt kr 8 995/10 495

R11S driver, kr 3 495

R11S TP driver, kr 4 395

R11S fairway-wood, kr 2 195

R11S TP fairway-wood, kr 2 595

 

Produktene er i salg fra og med 3. februar.

 

NB! Taylor Made – Adidas Golf er på jakt etter en ansvarlig for deres demotour. (Pressemelding)

 

TaylorMade-adidas Golf leter etter deg som har lyst til å være vår demoansvarlig i 2012. Vi avholder demodager hos våre kunder fra april til og med juni og trenger derfor at nettopp du er tilgjengelig 100% i denne perioden.

Du er en positiv, imøtekommende, selvstendig og kundeorientert person med interesse for salg og golfutstyr. Du må være fylt 18 år og ha sertifikat.

Medlemmer i PGA eller studenter som har startet sin PTU utdannelse oppfordres til å søke.

For ytterligere informasjon kontakt:

Bjørn Sindre Skott
Sales Manager TaylorMade-adidas Golf | Norway Bjorn.skott@tmag.com
+47 911 56 710