– For å være ærlig er det fortsatt for tidlig å si noe med tanke på Augusta. Det er det mest frustrerende med det hele. Jeg får behandling, men det er for tidlig å si, sa Woods under en pressekonferanse mandag.

 

Etter å ha vunnet fem ganger i 2013, har Woods hatt sin verste start i proffkarrieren så langt denne sesongen. I januar misset han cuten på Torrey Pines, en bane han har vunnet åtte ganger på tidligere Han endte på 41. plass i Dubai Desert Classic i februar, og hoppet over Accenture Match Play Challenge.

 

Han returnerte til Honda Classic tidlig i mars, der han trakk seg midt i sisterunden på grunn av en vond rygg. Uken etter blandet han seg inn i tetstriden på Doral, men visnet på sisterunden – også da med tydelige ryggsmerter. Det var første og eneste gang Woods har fullført 72 hull på PGA-touren i år. Forrige uke måtte han også trekke seg fra Bay Hill, hvor han vant både i 2012 og 2013.

 

Til tross for den elendige oppkjøringen til The Masters, er han likevel bookmakernes favoritt sammen med Rory McIlroy til å vinne sin første grønne jakke på ni år.