Tiger spiller med Rory og Thomas

Hold deg fast: Tiger Woods, Rory McIlroy og Justin Thomas skal spille sammen de to første rundene av Genesis Open på Riviera denne uken!

Publisert

Dermed er det liten tvil om hvilken gruppe som kommer til å stjele nesten all oppmerksomhet når turneringen slår i gang torsdag.

Woods, som endte på 23.-plass for tre uker siden i hans første offisielle PGA Tour-start på over et år, har ikke spilt Genesis Open siden 2006. Det var forøvrig her han gjorde sin debut på touren som 16-åring (!) i 1992.

Torsdagens åpningsrunde slår i gang torsdag klokken 16.22 norsk tid. Runden streames direkte på eurosportplayer.no, mens selve TV-sendingen ikke slår i gang før klokken 20. Fredag slår gruppen imidlertid ut på kveldstid og er i TV-ruta hele sendingen.

Mens Tiger og Rory har spilt med hverandre flere ganger tidligere, er dette første gang Thomas spiller med Tiger i en offisiell PGA Tour-turnering.

– Jeg tror alle tre av oss gleder oss til å spille med hverandre, og jeg gleder meg til utfordringen, sier Tiger Woods.

Verdensener og regjerende mester Dustin Johnson spiller sammen med de tidligere vinnerne Bubba Watson og Adam Scott. De slår ut klokken 21.12 norsk tid.

Powered by Labrador CMS