(NGF) Norges Golfforbund (NGF) og Acushnet er blitt enige om en treårig samarbeidsavtale som gjør Acushnet til offisiell utstyrsleverandør for Norges Golfforbund.

 

– Det var leit å måtte avslutte mange års samarbeid da Acushnet bestemte seg for å legge om organisasjonen for to år siden, uttaler generalsekretær Tor-Anders Hanssen i NGF.

 

– Desto gledeligere er det å ha kvalitetsnavn som Titleist og FootJoy tilbake i et langsiktig samarbeid.

 

Avtalen innebærer blant annet at Team Norway Junior Tour skifter navn tilbake til Titleist Tour. Som motytelse vil Acushnet forsyne NGFs landslag og satsingsgrupper med baller, bagger og sko.

 

– For Acushnet og Titleist har unge lovende spillere alltid vært et fokusområde. Det er viktig for oss å støtte de beste spillerne for at de skal få de beste forutsetninger til å lykkes i sin karriere som golfspillere, og det er derfor vi ønsker å være tittelsponsor for den øverste turneringsserien blant juniorer i Norge, sier Norgesansvarlig for Acushnet, Jan-Are Larsen.

 

Titleist Tour starter på Stavanger GK i begynnelsen av mai og avsluttes i Frederikshavn i midten av oktober.

 

Nytt av året er at turneringen på Moss og Rygge blir en trekøllers turnering der spillerne kun kan ha med tre køller pluss putter i baggen.

 

– Vi gleder oss til noen fantastiske år med gode resultater og til å se utviklingen av nye talenter som kan hevde seg på en av verdens tourer i årene som kommer. Titleist Tour kan forhåpentligvis være et springbrett for videre suksess på golfbanen for disse unge spillerne, avslutter Larsen.

 

Terminliste for Titleist Tour