Tøffe forhold i Skottland

Etter noen rolige dager, skrudde vinden seg på og gjorde livet ubehagelig for Karoline Lund, Marianne Skarpnord og co i Ladies Scottish Open.

Publisert

Kun 18 av 80 spillere klarte å komme seg under par på lørdagen, der vinden plutselig meldte sin ankomst i 11-tiden. 
– Den kom fra en helt annen retning, og var mye sterkere enn tidligere i turneringen. I tillegg kom det noen skurer også. Uten tvil den tøffeste dagen så langt, sier Andreas Thorp som er ringside på Gullane-banen.

En av de som fikk det skikkelig tøft var Karoline Lund, som lå godt plassert etter runder på 67 og 72 slag de to foregående dagene. Lørdagen ble fryktelig tøff for 19-åringen, som måtte bruke hele 83 slag på runden. Dermed har ramler hun ned til sisteplass av de som har klart cuten.

Marianne Skarpnord måtte også over par, men klarte å begrense skadene. Sarpingen gikk på 76 slag, ligger nå +3 totalt, og er på en delt 64.plass før avslutningsdagen.

Kan ta over som verdensener

Leder gjør Arya Jutanugarn og Amy Yang på -8. Dersom Jutanugarn går til topps i Skottland, vil den thailandske jenta også overta førsteplassen på verdensrankingen. Hun var verdensener i et par uker også i 2017. Skulle hun vinne vil det også være hennes 10. seier på LPGA Tour. 

Powered by Labrador CMS