Tor-Anders Hanssen ny generalsekretær

Styret i Norges Golfforbund (NGF) har ansatt Tor-Anders Hanssen (41) som ny generalsekretær i Norges Golfforbund.

Publisert

Dette går frem av en pressemedling fra NGF. Hanssen er for tiden utviklingssjef i golfforbundet, og tiltrer stillingen 1. januar 2012.

– Tiden da mennesker stod i kø for å begynne med golf er over. Skal vi lykkes i fremtiden, er det helt sentralt at vi ivaretar og utvikler den enkelte golfer. Det krever hardt arbeid av alle, NGF, klubber, baneselskap og trenere, sier Hanssen.

Den kommende generalsekretæren har solid bakgrunn fra golfen og idretten for øvrig. Siden 2000 har Hanssen innehatt stillinger i norsk idrett, regionalt, nasjonalt og internasjonalt. I 2004 begynte han som organisasjonskonsulent i Norges Golfforbund. Siden 2006 har han hatt ansvaret for klubb og idrettsutvikling i forbundet. Fra år 2000 var han konsulent i Internasjonal avdeling i Norges Idrettsforbund.

I april ble det kjent at nåværende generalsekretær Geir Ove Berg ønsket å tre tilbake. Siden da har styret arbeidet med å finne Bergs etterfølger. Golfpresident Jon Kåre Brekke mener Hanssen er riktig mann for fremtiden.

– Vi hadde flere meget sterke kandidater, og når valget falt på Tor-Anders er det fordi et enstemmig ansettelsesutvalg mente han er kandidaten med de beste forutsetningene for å drive golf-Norge videre og fremover, sier Brekke.

Nåværende generalsekretær Geir Ove Berg fratrer sin stilling med virkning fra 1. januar og går over i en redusert stilling som seniorrådgiver i forbundet. Der skal han blant annet skal jobbe for å sikre golfens rammebetingelser mot offentlige myndigheter og forbundets OL-satsing.

Powered by Labrador CMS