På det meste hadde Park en ledelse på sju slag, men bufferen forsvant fort på avslutningsdagen. På et tidspunkt hadde koreaneren kun to slag å gå på.
Men veteranen, som har hele sju majortitler i beltet, brukte all sin rutine og fikk kontroll over sin egen skjebne mot slutten. 

Dermed kunne 31-åringen juble for karrierens 20. seier.

– Folk har spurt meg om det i flere år nå – «når kommer nummer 20?» – og jeg har tenkt «kanskje jeg blir stående på 19». Jeg er glad det endelig løsnet, sa en meget fornøyd vinner på pressekonferansen etter turneringen. 

Seieren gir også Park en boost på verdensrankingen der hun er avhengig av å klatre dersom hun skal sikre seg en plass i OL i Tokyo til sommeren. Der vil hun i såfall være tittelforsvarer. 

Park endte på -14, etterfulgt av Amy Olson (USA) på -11 og franske Perrine Delacour på -10. 

Daffinrud avsluttet på par

Tonje Daffinrud hang bra med etter de to første rundene, men fikk turneringen ødelagt av en runde elleve over par på lørdagen.

Søndag var hun tilbake til sitt vante jeg, og leverte en avslutningsrunde på par. Kommende helg får Daffinrud selskap av hele fire nordmenn til når Ladies European Tour starter sesongen med Australian Ladies Classic:

Tittelforsvarer Marianne Skarpnord, Karoline Lund, Stina Resen og LET-debutant Maiken Bling Paulsen. I tillegg står Madelen Stavner som førstereserve, og vil etter all sannsynlighet også spille turneringen som starter torsdag.