Ricoh Women’s British Open på Royal Liverpool representerer en mulighet til å vinne turneringen for tredje året på rad for den taiwanesiske verdenseneren, Yani Tseng.

Skulle hun klare det vil hun bli den første spilleren noensinne som vinne ren major tre ganger på rad.

I onsdagens pressekonferanse i forkant av turneringen som slår i gang i dag, sier Tseng at hun forsøker å lære av herrenes verdensener Rory McIlroy, som selv var nede i en formdump, før han nå har vunnet tre av de siste fire turneringene han har spilt.

– Jeg har studert intervjuene hans, og jeg lærer om hva han tenker og hva han fokuserer på når han sliter, og også hvordan han nyter å spille og fokuserer på sitt eget spill. Han klarer å blokkere ut alle andre. Jeg har lært så mye av ham, og han er veldig ålreit å prate med. Han var veldig tålmodig, for når han spilte dårlig spurte folk hva som var galt med ham. Men det var aldri noe galt. Golf er ikke så lett, og man kan ikke vinne hver eneste uke, sier Tseng, og fortsetter.

– Han sa han har elsket sporten siden han var liten gutt, og det er ingenting som kan stresse ham, fordi han lever drømmen. Det har ikke noe å si hvordan jeg gjør det i The Open – jeg er fornøyd med å bare spille på LPGA-touren. Jeg har vært veldig streng med meg selv i år, og slik var jeg aldri før. Nå vi jeg bare nyte spillet, og smile på golfbanen igjen, sier Tseng til ladieseuropeantour.com.

Les hele intervjuet med Tseng her