Sarpingen lå på 12. plass etter hennes solide åpningsrunde på en under par, og hadde en margin på bare fire slag opp til teten. Dessverre ble det ikke noen tetkamp under fredagens andrerunde, men heller en kamp om å klare cuten – en kamp hun dessverre tapte.

 

Med hele ni bogeys og bare en birdie på scorekortet raste hun ned leaderboardet og ned til en delt 52. plass. Med +7 totalt endte hun ett slag bak cutgrensen.

 

Store deler av feltet sliter med å levere lave scorer på Archerfield Links-banen i Skottland, og kun seks av 70 spillere er under par. Carly Booth (Skottland), Florentyna Parker (England) og Stacy Lee Bregman (Sør-Afrika) deler ledelsen på tre under par.

 

– – – – – – 

 

Runde 1

Marianne Skarpnord er oppe på 12. plass etter åpningsrunden av Ladies Scottish Open.

Sarpingen er i aksjon på Ladies European Tour igjen for første gang siden hennes imponerende andreplass i Lalla Maeryem Cup i Marokko, som var hennes beste plassering på 1,5 år. Og nok en gang har hun gode muligheter til å hevde seg helt i toppen.

 

Les også: Imponerende andreplass på Skarpnord 

 

Skarpnord er denne uken den eneste norske spilleren i Aberdeen Asset Management Ladies Scottish Open på Archerfield Links i Skottland, og åpnet turneringen med en runde på en under par (71).

 

Hennes fargerike scorekort inneholdt fem birdies, fire bogeys og ni par, og gir henne fire slag opp til lederen Anne-Lise Caudal fra Frankrike. Det er jevnt i toppen, med åtte spillere som deler fjerdeplassen slaget foran Skarpnord. Caudal leder med to slag på Hanna Jun (USA) og Sarah Kemp (Australia).