Tungvekterne slått ut i Arizona

Forhåndsfavorittene Stenson, McIlroy og Rose ble alle slått ut i torsdagens andre runde av WGC-Accenture Match Play Championship. Resten av turneringen blir også uten skandinaver. (Se video!)

Publisert

Også onsdagens første runde ble preget av at flere forhåndsfavoritter røyk på en smell. Nå er ingen av de fire toppseedene med blant de 16 siste spillerne.

Rory McIlroy startet tregt i sin match mot Harris English, og med en iskald putter var han to ned etter halvspilt runde. Verdenssyveren fant imidlertid formen i innspurten, og vant fire av fem hull for å ta ledelsen på det 16.

Harris English, som forøvrig knuste Lee Westwood i første runde, svarte imidlertid raskt for å ta matchen ut i omspill. Der tapte McIlroy matchen, etter at innspillet fra roughen havnet i buskene langt til venstre for green – en skuffende avslutning på en match med tidvis høy kvalitet.

(Artikkelen fortsetter under videoen)

Også for Justin Rose ble det exit i omspill. Hans match varte i 20 hull, før Ernie avgjorde matchen med en enkel birdie.

Det var mye å juble for for svenskene etter første runde, da Henrik Stenson, Jonas Blixt og Peter Hanson alle avanserte. Nå er alle slått ut.

Henrik Stenson virket aldri som seg selv i duell med Louis Oosthuizen, og måtte gi tapt 4&3 for sør-afrikaneren. Peter Hanson tapte 3&1 for Victor Dubuisson, mens Bubba Watson slo Jonas Blixt to opp. En annen skandinav, Thomas Bjørn fra Danmark ble også henvist til tilskuerplass de siste rundene. Han ble utklasset av unggutten Jordan Spieth 5&4.

Resultater dag 2

Ben Hogan bracket

Harris English slo Rory McIlroy etter 19 hull

Sergio Garcia slo Bill Haas 3&1

Rickie Fowler slo Jimmy Walker 1 opp

Jim Furyk slo Charl Schwartzel 3&2

Sam Snead bracket

Graeme McDowell slo Hideki Matsuyama 1 opp

Victor Dubuisson slo Peter Hanson 3&1

Bubba Watson slo Jonas Blixt 2 opp

Hunter Mahan slo Richard Sterne 2 opp

Gary Player bracket

Jordan Spieth slo Thomas Bjørn 5&4

Matt Kuchar slo Ryan Moore 1 opp

Jason Dufner slo Matteo Manassero 2&1

Ernie Els slo Justin Rose etter 20 hull

Bobby Jones bracket

Louis Oosthuizen slo Henrik Stenson 4&3

Jason Day slo Billy Horschel etter 22 hull

George Coetzee slo Patrick Reed etter 21 hull

Webb Simpson slo Brandt Snedeker 4&3

Powered by Labrador CMS