(Ullevål/Vancouver, 19. august 2015). Tutta er allerede klar for Solheim Cup. Tirsdag ble det klart at hun får selskap av en annen norsk golfer. For med seier i Girls British Open Amateur Championship i Skottland, Europas største jenteturnering, spilte Sandra Nordaas (18) seg inn på det europeiske laget som skal spille Ping Junior Solheim Cup i dagene før Tutta skal i aksjon.

– En fantastisk prestasjon av Sandra, og veldig gøy å få med en annen norsk jente til Solheim Cup i Tyskland i september, sier Tutta.

Selv om dagene før Solheim Cup er hektiske lover Tutta å følge Sandra når hun kjemper mot de amerikanske juniorene.

– Junior Solheim Cup kom til etter at jeg hadde etablert meg, men jeg kan love Sandra en opplevelse for livet, sier Tutta som råder Drøbak-spilleren til å senke skuldrene og nyte dagene.

Spiller Canada

Selv er Tutta klar for en ny turnering i Canada denne uken. Vel vitende om at hun vant forrige turnering i Canada, og at hun har vant denne turneringen i 2009, er det en revansjesugen Tutta som går for seier.

– Jeg stiller alltid til start med mål om å vinne. Jeg har svært gode erfaringer fra Canada tidligere, så dette skal bli bra, sier Tutta.

Hjem til eget arrangement i Norge

Canadian Women’s Open er siste turnering på det amerikanske kontinentet før LPGA Tour 2015 avsluttes i Florida i november. Neste uke returnerer Tutta til Norge for Suzann Pro Challenge i Oslo som i år får en ny vri.

–  I år satser vi på å ta golfen til folket. Vi har lagt opp til et to timers golfrelatert show på Aker Brygge lørdag 29. august kl 14 der overskuddet går til det viktige arbeidet Right To Play gjør, avslutter Tutta.