Onsdag kveld bekreftet Suzann Pettersen på sin Twitter-profil at hun skal posere naken for ESPN sin årlige utgave av «The Body Issue». Noen av verdens største idrettstjerner har vist frem sine atletiske kropper for bladet, og nyheten bekrefter igjen Tuttas status på den andre siden av dammen.

 

– Nyheten er visst ute. Ja, jeg skal være med i ESPN Body Issue. Det var en ny opplevelse, bekrefter Tutta.

 

Kort tid etter ble det sendt ut en pressemelding som gjorde nyheten offisiell.

 

– Det er en stor ære for Suzann å bli forespurt om å stille opp i dette, noe flere av verdens største idrettsstjerner har gjort før henne. ESPN er verdens største sportsmediekanal og gir årlig ut magasinet «The Body Issue» der de legger fokus på forskjellige idrettsutøveres nakne kropper og former. Det er meget stort innen kultur- og sportssegmentet i USA, og det er kun de største sportsprofilene som mottar denne forespørselen fra ESPN, skriver hennes agent Kevin Skabo.

 

Tutta er en av totalt 27 idrettsstjerner som stiller opp i årets utgave, som slippes i amerikanske bladhyller 13. juli. Tutta blir den sjette golferen som lar seg avbilde av magasinet, etter Camillo Villegas, Sandra Gal, Christina Kim, Belen Mozo og Anna Grzebian.

 

Se bildene fra fjorårets utgave av The Body Issue her.