Sammen med andre sentrale skikkelser i det internasjonale golfsirkuset, har nemlig Tutta inntatt rollen som en av flere frontfigurer frem mot De Olympiske Leker i 2016. 

 

– Å se alle mine rollemodeller kjempe om gull, sølv og bronse ga meg et stort boost som ung, så det er ganske inspirerende å få muligheten til å skape slike drømmer selv, sa Tutta.
 

Hun trekker frem fjorårets US Open, hvor damene spilte den samme banen som gutta, som en veldig positiv opplevelse.

 

– Jeg må innrømme at jeg var skeptisk til å begynne med, men det var gøy å spille den samme banen som herrene. På denne måten kan man sammenligne både spill og strategier med hverandre, og i LPGA synes vi det var en stor suksess.

 

I OL skal det spilles 72 hull slagspill for både damer og herrer, på den samme banen. I skrivende stund ligger Norge an til å bli bra representert på damesiden, og det blir spennende å se hvem av våre jenter som blir med Tutta til Rio. Nå som Caroline Westrup har byttet statsborgerskap og blitt norsk, blir det tøff kamp om plassene.
 

På herresiden er det foreløpig uvisst om Norge vil være representert i det hele tatt, men med godt spill i 2015 er det fremdeles mulig for Espen Kofstad og andre å kvalifisere seg.