Tutta var tidligere denne sesongen i Brasil sammen med Cristie Kerr og Meghan Francella, for å markedsføre sporten som olympisk idrett før Rio de Janeiro i 2016. Suzann har vært en av ildsjelene som har kjempet om å få golf på det olympiske programmet, og i 2009 var hun en del av den offisielle delegasjonen som presenterte golfens sak for IOC (Den internasjonale olympiske komité) i København hvor de fikk gjennomslag.

 

Derfor kunne det ikke passe bedre at Tutta, som den eneste deltageren på kvinnenes LPGA-tour spiller med de fem olympiske ringene på sin golfbag.

 

Det gjøres mulig gjennom hennes sponsor Dow Chemical, et av verdens største kjemiske industriselskap. Dow er en olympisk partner og ønsker å promotere sitt samarbeid med dem gjennom Suzann.  

 

– Dersom vi kommer med, vil vi få med barn som begynner å spille golf med OL som sitt største mål. Hvis jeg var fem år gammel i dag, og skulle starte med golf, ville det vært min motivasjon, sa Pettersen da hun holdt sin presentasjon i København for snart to år siden. 

 

Drømmen om golf i OL ble oppfylt, og beviset er nå på hennes golfbag.