Korn Ferry Tour Championship er den siste av tre turneringer i Korn Ferry Tour Finals, der det er de 25 beste spillerne sammenlagt på de tre turneringene som kvalifiserer seg til PGA Tour i 2022.

Ventura startet turneringen på 83.-plass på sammenlagtlisten og trenger minst en topp 4-plassering på søndag for å kunne klatre til topp-25.

Skal han klare det, må han spille sitt livs golf – og samtidig få mye hjelp av spillerne over seg på leaderboardet: Med en tredjerunde på to under par lørdag klatret han syv plasser opp til delt 28.-plass (-4), men spillerne i toppen rykket ifra, og Ventura har nå syv slag opp til topp fire.

Takket være en eagle på hans fjerde siste hull for dagen sørget han likevel for at det fortsatt er et ørlite håp om å klare det.

Ventura startet PGA Tour-sesongen i fjor høst med en 6.- og 7.-plass i sine tre første turneringer, men har siden da endt opp med 19 missede cuter på 26 forsøk på PGA-touren.

Skulle han falle ned til Korn Ferry Tour igjen, er det en tour han flere ganger har vist at han føler seg langt mer komfortabel på. I 2019 sikret han PGA Tour-kortet takket være to seirer og en tredjeplass på Korn Ferry Tour, og i fjor endte han topp-15 i tre av de fire turneringene han spilte på touren.

Leaderboard