PGA Tour-sesongen nærmer seg slutten for Kristoffer Ventura, og 26-åringen er avhengig av å trekke en kanin eller to opp av hatten i sommerens turneringer for å fornye arbeidstillatelsen på PGA Tour i 2022. Med 14 missede cuter av 20 mulige siden oktober har han falt til 155. plass på tourens poengliste FedEx Cup, der det er topp-125 i august som fornyer «kortet».

I forrige ukes Travelers Championship klarte Ventura endelig sin første cut siden april, men 70.-plassen var ikke nok til å bevege ham i riktig retning på FedEx Cup-listen.

Denne uken hadde han en ny mulighet i Rocket Mortgage Classic i Detroit, men heller ikke dette skulle bli Venturas uke. Med runder på 73 og 72 slag endte han én over par sammenlagt, fire slag bak cutstreken.

Chileneren Joaquin Niemann og Tom Lewis fra England leder etter halvspilt turnering på ti under par.

I ukene etter Rocket Mortgage Classic kommer det flere nye muligheter for Ventura til å avansere oppover FedEx Cup: Ifølge Eurosport planlegger han å spille John Deere Classic, Barbasol Championship og 3M Open de tre neste ukene. Deretter blir det en liten pause mens verdenseliten er opptatt med OL og The Open, før hans to siste muligheter kommer i Barracuda Championship og Wyndham Championship i midten av august.

Leaderboard