Det bekrefter Tutta selv til VG.

– Jeg bor i Orlando og reiser rundt 270 dager i året, så gode samarbeidspartnere er viktig for meg. Jeg og Lars har god kjemi og jeg ser frem til å bli bedre kjent med både han og resten av teamet jeg skal jobbe sammen med. For meg er det viktig å bygge et godt team rundt meg, og jeg føler dette er det rette valget, sier Tutta.

Lars Gilleberg har tidligere jobbet for noen av idrettsnorges største navn: Petter Northug, John Arne Riise, Aksel Lund Svindal og Ole Einar Bjørndalen.

– Nå har jeg mine første dager på innsiden av LPGA-sirkuset. Golf er en spennende idrett, og det er artig å følge Tutta på nært hold. Hun er en meget godt likt profil. En fantastisk person som jeg gleder meg til å jobbe med fremover, sier Gilleberg til VG.

Han ble satt i kontakt med Tutta via Bjørge Stensbøl, som for tiden skriver på den kommende biografien til Tutta sammen med Arne Jørstad Riise.

2016 blir et stort år for merkevaren Suzann Pettersen når golf er tilbake på OL-programmet for første gang på over 100 år. Utover våren får man fulgt OL-oppkjøringen til Tutta tett på i en dokumentarserie på TV2.

Lars Gilleberg blir Tuttas fjerde manager i Norge. Tidligere har hun vært representert av Jan Ove Nystuen, Kevin Skabo og Geir Olav Killingstad – som falt bort i desember