Aldri tidligere har en verdensener deltatt i Ballantine’s Championship på Blackstone Golf Club utenfor den sørkoreanske hovedstaden Seoul. Og han er ikke den eneste profilen i startfeltet.

Ernie Els, Dustin Johnson, Ian Poulter og Miguel Angel Jiménez er også med. Det samme er Y.E Yang. I tillegg kommer en rekke sørkoreanske toppspillere, frontet av Noh Seung-yul – regjerende Order of Merit-mester på Asia-touren – og Kim Kyung-tae. Sistnevnte vant tre ganger på Asia-touren i fjor.

Thongchai Jaidee, som vant turneringen i 2009 og som også ble nummer to i forrige ukes Indonesian Masters (som Westwood vant), stiller også til start.

– Jeg en henrykt over å delta i turneringen som nummer en i verden. Jeg er veldig stolt over å være nummer en, og jeg er sikker på at Sør-Koreas kunnskapsrike og lidenskapelige fans er klar over hvor mye hardt arbeid og besluttsomhet som ligger bak for å komme i den posisjonen. Jeg håper jeg kan gi publikum mye å juble for i dagene som kommer, sa Westwood tirsdag.

Turneringen er et arrangement som deles mellom Europatouren, Asia-touren og Korea PGA.

Kilde: golf365.com