Meny Søk
Hjem Podcast

Mulligan – en podkast fra Norsk Golf

EPISODE

Hva er forskjellen på vanlige golfere og tourspillerne? Vi spurte Jonas!

06/10/2021

Hvor gode er egentlig de spillerne du ser på tv? Hvor mye bedre enn han gode scratch-spilleren på klubben din er en gjennomsnittlig PGA Tour-spiller? Jonas Lilja-Tverdal svinger innom Mulligan-studio der vi diskuterer dét, treningstips og mye annet.

EPISODE 26

Ryder Cup, en reddende salamander og banedesign-prat med Svein Drange Olsnes!

29/09/2021

Vi oppsummerer Ryder Cup (veldig kjapt), snakker om salamanderen på Ballerud, og så ringer vi opp Norges eneste aktive golfbane-arkitekt, Svein Drange Olsnes, for en skikkelig prat om banedesign og golfarkitektur.

EPISODE 25

Årets høydepunkt: Vi lader opp til Ryder Cup!

22/09/2021

Som om ikke Ryder Cup var fantastisk nok fra før, skal vi for første gang i historien ha med en nordmann! Joakim Mikkelsen er gjest, og vi skal høre fra blant andre Viktor Hovland og Rory McIlroy. FORE!

EPISODE 24

Lengde-spesial!

19/03/2021

Første utgave av Norsk Golf ramler ned i postkasser over det ganske land i disse dager. Redaksjonen går gjennom utgaven og forteller litt om hva som ligger bak de forskjellige sakene. Tema for utgaven er noe alle golfere vil ha mer av - nemlig lengde!

EPISODE 23

Endelig Masters!

18/03/2021

Årets høydepunkt for alle golffans er her! Hva gjør Masters så spesielt? Hvem er favoritter? Og hva kan vi forvente av Viktor Hovland? Marius Thorp og Per Haugsrud er gjester.

1 2 6