Meny Søk
Hjem Podcast

Mulligan – en podkast fra Norsk Golf

EPISODE 24

Lengde-spesial!

19/03/2021

Første utgave av Norsk Golf ramler ned i postkasser over det ganske land i disse dager. Redaksjonen går gjennom utgaven og forteller litt om hva som ligger bak de forskjellige sakene. Tema for utgaven er noe alle golfere vil ha mer av - nemlig lengde!

EPISODE 23

Endelig Masters!

18/03/2021

Årets høydepunkt for alle golffans er her! Hva gjør Masters så spesielt? Hvem er favoritter? Og hva kan vi forvente av Viktor Hovland? Marius Thorp og Per Haugsrud er gjester.

EPISODE 22

Viktory!

07/12/2020

Så vant han jammen igjen, den godeste Viktor Hovland. Christian og Magnus prøver å sette prestasjonen i perspektiv - og leker litt med tanken om hvor langt gutten fra Ekeberg faktisk kan nå.

EPISODE 21

Suzann Pettersen ett år etter

31/10/2020

For litt over et år siden avsluttet Tutta en av tidenes norske idrettskarrierer. Siden har det vært ganske stille.  Solheim Cup, barneidrettebestemmelser, gimmie-gate og Tiger Woods: Tutta forteller alt om det og mere til når hun endelig er gjest hos oss i Mulligan.

EPISODE 20

Treningstips med Golfskolen-Jonas!

22/09/2020

Hvor kan gjennomsnittsgolferen spare flest slag? Kan man ta en protime i podcast-format? Og hvordan bør du trene når vinteren kommer?   Vi drar på hjemmebesøk til Team Norway-coach og Golfskolen-sjef Jonas Lilja-Tverdal!

1 2 5