Etter onsdagens pro-am-runde publiserte Beatriz Recari sin caddie, Andreas Thorp et bilde fra Evian Les Bains sin green på hull 5. Det så mer ut som en norsk green rett etter overvintring, enn en noe som er en major-bane verdig:

(Artikkelen fortsetter under bildet)

«Dette er til alle dere golf-fans som lurer på hvordan det er å spille på major-baner», skriver han sarkastisk.

Evian Championship ble en del av LPGA-tourens majorprogram i 2013. Det ble foretatt drastiske endringer på anlegget. Det var forøvrig Suzann Pettersen som vant turneringen det første året det fikk status som major.

Thorp sier til Norsk Golf at han ikke er videre begeistret over endringene som har blitt gjort på banen.

– Det er likt for alle, men denne banen har vært en katastrofe siden den ble bygget om for tre år siden. Alle spillerne her misliker endringene og forholdene. En tredjedel av greenene er brukbare, en tredjedel er katastrofale. Men som sagt er det likt for alle, men man må regne med litt «bingo». Den beste spilleren vinner nok uansett på søndag.

Han sier resten av banen er i grei stand, men at også fairwayene har mange dårlige områder. Rundt greenene er det brunt og tynt med gress.

– Banen spilles ikke spesielt lang, men den store utfordringene er at man aldri har flat lie fra fairway. Alt heller ned mot Geneve-sjøen, så man bør være god på å slå slag med ballen lavere og høyere enn føttene, forklarer han til Norsk Golf.

Suzann Pettersen slår ut klokken 13.20 norsk tid torsdag, i ball med sør-koreanerne Hyo Joo Kim og So Yeon Ryu.

Turneringen kan du følge her